چگونه در تلگرام تنها برای افراد خاصی آنلاین باشیم؟

616

پیام رسان تلگرام یکی از محبوب ترین نرم افزارهای ارتباطی بین فارسی زبانان است. در هنگام استفاده از این نرم افزار احتمالا دقت کرده اید که وضعیت آنلاین برخی کاربران به شکل Last Seen Recently نمایش داده می‌شود. حال شاید دوست نداشته باشید که برخی از افراد لیست تماس شما از وضعیت آنلاین بودنتان مطلع شوند.

وضعیت Last Seen به معنای آخرین باری که کاربر مورد نظر در تلگرام آنلاین بوده است. در حالت پیشفرض تلگرام تاریخ و ساعتی که آخرین بار آنلاین شده‌اید را به کاربران دیگر نشان داده و اگر همین حالا آنلاین باشید واژه Online زیر نام شما نشان داده خواهد شد. اما می‌توانید این وضعیت را از سایرین مخفی کرده و با عباراتی مثل Recently یا A long time ago تنها زمان تقریبی حضورتان را مشخص کنید. خوشبختانه در تلگرام همچنین می‌توانید تنها برای افراد خاصی از حالت اول استفاده کرده و برای سایر افراد وضعیت خود را مخفی کنید.

برای این‌کار از منوی سمت چپ صفحه گزینه Settings را انتخاب کنید و سپس از بخش Settings وارد Privacy and Security شوید. سپس از بخش Privacy وارد Last Seen شوید. حالا می‌توانید گزینه‌های زیر را به دلخواه خود انتخاب کنید:

Who can see your Last Seen time?

 

Everybodyتمامی افراد می‌توانند از زمان دقیق آنلاین بودن شما مطلب شوند.

My Contactsتنها مخاطبان شما (افرادی که شماره آن‌ها را دارید) قادر به دیدن زمان دقیق آنلاین بودن شما خواهند بود.

Nobodyهیچ‌کس نخواهد توانست زمان دقیق آنلاین شدن شما را متوجه شود.

 

حال می‌توانید در بخش Add exceptions یا استثناها تغییرات دلخواه خود را ایجاد کنید: تلگرام

گزینه Always Share With تلگرام در هر شرایطی وضعیت آنلاین بودن شما را با افراد این لیست به اشتراک می‌گذارد.

گزینهNever Share With  تلگرام در هیچ شرایطی وضعیت آنلاین بودن شما را با افراد این لیست به اشتراک نمی‌گذارد.

به این ترتیب اگر قصد دارید جز افراد خاصی کسی از وضعیت آنلاین بودن شما مطلع نباشد در بخش اول Nobody را انتخاب کرده و در بخش دوم افراد مورد نظر را به لیست Always Share With اضافه کنید.

اگر هم قصد دارید به جز افراد خاصی سایر افراد بتوانند وضعیت آنلاین بودن شما را ببینند در بخش اول Everybody را انتخاب کرده و لیست افراد مورد نظرتان را به Never Share With اضافه کنید.

 

به این نکته مهم توجه کنید که وقتی وضعیت آنلاین بودن خود را از فرد یا افراد خاصی مخفی کنید شما نیز قادر به دیدن وضعیت آن فرد یا افراد خاص نخواهید بود. همچنین وضعیت A long time ago در مورد کاربرانی که شما را بلاک کرده باشند نیز دیده خواهد شد.

منبع: فارنت